Om oss

Information/Historia om JustBuild

JustBuild startades hösten 2013 med målsättning att inte vara som alla andra servrar. Vi är helt enkelt en svensk Minecraft survival server! Det som skiljer oss från alla andra servrar är att vi försöker använda så lite plugins som möjligt.Vi skapade JustBuild för att fokusera på survival och att spelarna inte ska behöva leta runt och fråga var de kan börja bygga. Du spawnar mitt i centrum och kan börja bygga och spela survivial direkt utanför spawn.

 

Som sagt använder vi endast de mest nödvändiga plugins + några extra för att förbättra spelupplevelsen och göra servern lite roligare. Vi kallar det vanilla survival med en twist av plugins! Vi har jobbat med Minecraft servers under flera års tid. Därför har vi stor erfarenhet av serverhantering.Servern hostas av Fragnets kraftfulla och stabila servrar. Detta gör att servern håller en stabil och laggfri nivå under hela dygnet! Servern är alltså på under hela dygnet (öppen 24/7), vilket gör att du som spelare får möjligheten att kunna spela när du känner för det.

Personal

Admins/Ägare

hejk33 & Sodzen

Kontakta oss

För att kontakta oss på bästa sätt hänvisar vi till fliken Support som finns uppe i menyfältet. Om inte detta skulle funka får ni gärna skicka ett mail till oss på adressen: kontakt@justbuild.se

Vi finns här för att det ska bli lättare för dig att spela på JustBuild!